Amerikai elnökválasztások 2016

Amerikai elnökválasztások 2016

Donald John Trump

2015.11  |  2015E13, Terjedelem: 11 oldal

A legellentmondásosabbnak nevezett jelölt rövid bemutatását követően a szerző a legváltozatosabb forrásokat és logikákat használva igyekszik kontextusba helyezni Trump aktuális népszerűségét. Szélsőjobboldali támogatottságának említését követően már azzal érvel, hogy stílusidegen megnyilvánulásai csak rövidtávú népszerűséget hoznak, amit kiapadhatatlan pénzügyi forrásai sem képesek átmenteni a választási időszakra és „némi esélye” is csupán akkor lehet a végső sikerre, ha függetlenként indul az elnöki címért. A konkrét politikai program hiányát Trump esetlegesnek tűnő megnyilatkozásai kapcsán mutatja be, kiemelve a bevándorlás és részben az Oroszországgal való kapcsolat ügyét.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!