Amerikai elnökválasztások 2016

Amerikai elnökválasztások 2016

Hillary Rodham Clinton

2015.11  |  2015E03, Terjedelem: 7 oldal

A 2016-os amerikai elnökválasztási kampány korai szakaszában készült elemzés a Demokrata Párt ekkor még egyetlen hivatalos jelöltjének, Hillary Clintonnak várható kampánystratégiáit mutatja be, kitérve arra, hogy az ismertségéből fakadó támogatottságából milyen eséllyel tud politikai tőkét kovácsolni. Miközben pozitív üzeneteit várhatóan a gazdasági reform szükségessége, a „mindennapi amerikaiak” megszólítása köré építi majd, meg kell birkóznia az Obama-adminisztrációval és saját külpolitikai örökségével való viszonyának kérdésével is, mivel az már ekkor is egyértelmű volt, hogy a többség változást szeretne a politikai életben.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!