Amerikai elnökválasztások 2016

Amerikai elnökválasztások 2016

John Ellis "Jeb" Bush

2015.12  |  2015E16, Terjedelem: 9 oldal

A Bush család legifjabb jelöltje nem tudott a várakozásoknak megfelelő előnyt kovácsolni a családnév ismertségéből. Jelöltségének késői bejelentése is szerepet játszott ebben, aminek körülményeit a többi jelölthöz képest részletesebben tárgyalja a szerző. Ezzel készíti elő, hogy Jeb Bush a család korábbi elnökeitől független, egyéni profilját rajzolja meg a továbbiakban. Kampánya a külpolitikai témák rovására elsősorban gazdasági és belpolitikai kérdésekre épül. A szerző ezek bemutatása mellett a kampány kiemelt lépésein keresztül mutatja be Bush-t, ám esélyességéről a Bush név megosztó jellege miatt annak dacára sem foglal állást, hogy hangsúlyozza, anyagi támogatottság szempontjából az egyik legversenyképesebb szereplő.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!