Amerikai elnökválasztások 2016

Amerikai elnökválasztások 2016

Marco Rubio

2015.11  |  2015E11, Terjedelem: 7 oldal

Az elemzés megírásakor kimagasló esélyesnek tűnő Rubio bemutatását kubai származásából levezetett jellegzetességekkel nyitja a szerző. A később megválasztott Trumppal szemben is kiemelendő, hogy Rubio nyitott bevándorlási politikájának köszönheti ismertségét, amitől a törvényjavaslat kudarca után maga is elhatárolódott. Külpolitikai profiljában is ez jelentette a választóvonalat: innentől kezdve Obama kritikusaként az Egyesült Államok szigorú fellépése mellett foglalt állást a konkrét kérdésekben. A felmérések által is tükrözött esélyességét a szónoki képességei mellett az is megalapozza, hogy képes lehet a jellemzően demokratákra szavazó rétegek (fiatalok, latinók) megszólítására is.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!