Amerikai elnökválasztások 2016

Amerikai elnökválasztások 2016

Scott Kevin Walker

2015.11  |  2015E15, Terjedelem: 7 oldal

A szegény családi háttérből politikussá emelkedő Walker életútját használja föl a szerző, hogy megalapozza a megválasztása esetén várható elnöki döntéseket. Hangsúlyozza, hogy a tagállami költségvetések előtérbe helyezésével Walker jelentős fordulatot hozhat a washingtoni légkörbe. Egyes kérdésekben megnyilvánuló szélsőséges konzervativizmusából a republikánusok között mégis előnyt kovácsolhat az által, hogy az alsó középosztály megszólításában a leghatékonyabb jelölt lehet. Ugyanakkor egyes vetélytársaihoz képest jóval ismeretlenebb a széles tömegek körében, amihez ráadásul relatív külpolitikai tapasztalatlanság társul, ami jelentősen csökkenti az esélyét, hogy elnökjelöltté válhasson.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!