Vízkészleteink jövője II

Vízkészleteink jövője II

Mit tehet az ENSZ vízbiztonságunk érdekében?

2015.11  |  2015E09, Terjedelem: 10 oldal

Vízkészleteink jövőjéről az előrejelzések sokszor meglehetősen komor képet festenek. Bár a konkrét szcenáriókkal kapcsolatban számos tudományos vita alakult ki, abban összességében egyetértenek a nemzetközi rendszer főbb szereplői, hogy átfogó cselekvésre van szükség a mindenki számára elérhető, megfelelő minőségű vízkészletek fenntartható biztosításáért. Ennek tudatában az ENSZ-család számos tagja foglalkozik vízkérdéseket érintő tevékenységekkel, saját fő profiljukkal összefüggésben. Az ENSZ vízbiztonsággal kapcsolatos szerepvállalásának lehetőségeit bemutató háromrészes sorozat második tanulmányának célja, hogy áttekintse, melyek azok a közös pontok, amelyek összekapcsolják ezen szervezetek működését.

Kapcsolódó tartalom

Vízkészleteink jövője III

Vízkészleteink jövője III

Mit tehet az ENSZ a vízbiztonságunk érdekében?
Vízügyi egyenlőtlenségek

Vízügyi egyenlőtlenségek

A nők helyzete és a vízkészletekkel kapcsolatos kihívások összefüggései
Vízkészleteink jövője I

Vízkészleteink jövője I

Mit tehet az ENSZ vízbiztonságunk érdekében?

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!