Matovič vs. Sulík

Matovič vs. Sulík

A világjárvány politikai hatásai Szlovákiában

Terjedelem: 30 perc

Az utóbbi hetekben egyre súlyosbodik a koronavírus járvány Szlovákiában, aminek okán a kormány a járványügyi korlátozások mellett döntött, melyek bár a kijárási korlátozást még nem foglalták magukba, óriási károkat okozhatnak gazdasági szinten. A korlátozások szükségességéről igen, azok mértékéről azonban nem született konszenzus. A megszorítások nyomán a nem kívánt politikai következmények is láthatóvá váltak, mint a felszínre tört ellentét Matovic miniszterelnök és Sulík gazdasági miniszter között is. Erről szól legújabb podcast adásunk, melynek vendége Vass Ágnes, az Antall József Tudásközpont EU-V4 iroda vezetője.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!