A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai

A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai

A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásai

Terjedelem: 60 perc

Noha a koronavírus járvány hatásai ma még teljes mértékben kiszámíthatatlanok, annyi bizonyos, hogy minden területen mélyreható változásokat hoz, így bizonyos (előzetes) konzekvenciák már ma levonhatók. Az Antall József Tudásközpont győri irodája szervezésében megvalósuló online panelbeszélgetés során egyfelől reflektálunk a világjárvány gazdasági hatásaira, különösképpen arra, hogy a járvány milyen strukturális változásokat indított el, illetve gyorsított fel a gazdaságban, továbbá hogy miként formálja át a globalizáció politikai gazdaságtanát; másfelől számba vesszük, hogy az éppen zajló „globális történés”, azaz a COVID-19 járvány hatására milyen társadalmi változások prognosztizálhatók.

Időpontja: 2020. október 21. (szerda), 17 óra

A beszélgetés résztvevői:

  • Dr. Dőry Tibor, igazgató, egyetemi docens, Széchenyi István Egyetem
  • Dr. Karácsony Péter, egyetemi docens, Széchenyi István Egyetem
  • Moderátor: Kocsev Bence, irodavezető, Antall József Tudásközpont győri iroda

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!