A koronavírus hatásai a digitális gazdaságra

A koronavírus hatásai a digitális gazdaságra

Terjedelem: 68 perc

A deep tech világszerte egyre nagyobb szerephez jut, amihez nagyban hozzájárul, hogy olyan innovatív startupokról beszélünk, melyek intenzív kutatás-fejlesztési tevékenységükkel korunk legégetőbb társadalmi, ipari és környezeti kihívásaira próbálnak meg választ adni. Egyik legnagyobb kihívás jelenleg világszerte a COVID-19 kezelése és leküzdése, amely a digitális gazdaságot is nagyban befolyásolta. Vendégünk Kiss Gergely, az Attrecto vezérigazgatója, akivel a koronavírus járvány hatására bekövetkezett digitális transzformációról fogunk beszélgetni. Megvizsgáljuk a deep tech, tehát a gépi mélytanulás szerepét a folyamatokban, és rávilágítunk arra is, hogyan lesz hatással mindez az életünkre.

A beszélgetés résztvevői:

▸ Kiss Gergely, vezérigazgató, Attrecto Zrt.

▸ Kocsev Bence, irodavezető, Antall József Tudásközpont, Győri iroda

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!