A koronavírus hatásai a mindennapi életünkre

A koronavírus hatásai a mindennapi életünkre

Terjedelem: 70 perc

A koronavírus gazdasági és társadalmi hatásairól immár második alkalommal beszélgettünk Győrben. A gazdasági aspektusokat már legutóbb körbejártuk, ezúttal a pandémia társadalmi következményeire, közelebbről pedig annak a társadalmi alrendszerekre és a mindennapi életre gyakorolt tartós és átmenti hatásaira fókuszáltunk. A beszélgetés ezen túl a járvány által felgyorsított digitális átalakulás kérdéskörét és annak társadalmi hatásait is érintette.

A beszélgetés résztvevői:

▸ Dr. Rab Árpád Szörény, Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem, Vezető kutató Információs Társadalom Kutatóintézet, Nemzeti Közszolgálati Egyetem

▸ Kocsev Bence, Irodavezető, Antall József Tudásközpont, Győri iroda

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!