A transzatlanti kapcsolatok jövője

A transzatlanti kapcsolatok jövője

Terjedelem: 60 perc

Az Antall József Tudásközpont győri irodája szervezésében megvalósuló Külpolitikai Szalon következő online beszélgetése a transzatlanti reláció külpolitikai és biztonságpolitikai aspektusaira kíván fókuszálni. A koronavírus-járvány és az azzal összefüggő kihívások, illetve a 2020-as amerikai elnökválasztás és az ennek következtében átalakuló prioritások fényében értékeljük a transzatlanti kapcsolatrendszer jelenét és jövőjét.

Vendégünk Dr. Mártonffy Balázs, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének igazgatója, a beszélgetést pedig Kocsev Bence, az Antall József Tudásközpont győri irodájának vezetője moderálja.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!