Átalakuló világpolitika: A koronavírus-járvány globális hatásai

Átalakuló világpolitika: A koronavírus-járvány globális hatásai

Terjedelem: 57 perc

Csatlakozz te is a koronavírus-járvány hatásait vizsgáló győri sorozat befejező eseményéhez, ahol ezúttal a globalizációra, valamint az európai és a tágabb nemzetközi kapcsolatok rendszerére gyakorolt hatását elemezzük meghívott vendégeinkkel. A beszélgetés során röviden áttekintjük, miként alakultak át a világpolitikai erőviszonyok az elmúlt bő egy évben, valamint arra is kitérünk, hogy a járvány milyen hatással volt a globális kapcsolatok, integrációs mechanizmusok és interdependenciák szerkezetére.

A beszélgetés résztvevői:

▸ Dr. Zachar Péter Krisztián, egyetemi docens, nemzetközi dékánhelyettes, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Nemzeti Közszolgálati Egyetem

▸ Dr. Demkó Attila, műhelyvezető, Geopolitikai Műhely, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Mathias Corvinus Collegium

▸ Moderátor: Kocsev Bence, irodavezető, Antall József Tudásközpont Győri iroda

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!