Joe Biden első 100 napja

Joe Biden első 100 napja

Terjedelem: 80 perc

Az online kerekasztal beszélgetés célja bemutatni és elemezni az Egyesült Államok új, demokrata elnökének elmúlt 100 napjában végbemenő eseményeket.
A kerekasztal beszélgetés az USA globális kül- és biztonságpolitikáját valamint a magyar-amerikai kapcsolatokat is górcső alá veszi. Az online esemény keretében meghívott szakértőink értékelik a kampány során kitűzött főbb célok – többek között a koronavírus elleni hatékonyabb küzdelem, a politikai megosztottság redukálása vagy éppen a nemzetközi egyezményekhez való újracsatlakozás – milyen mértékben valósultak meg.
▸ Dr. Magyarics Tamás, egyetemi tanár, Angol-Amerikai Intézet Amerikanisztika Tanszék, Eötvös Loránd Tudományegyetem
▸ Dr. Rada Péter, egyetemi docens, Európa-tanulmányok Tanszék, Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar, Nemzeti Közszolgálati Egyetem
▸ Moderátor: Szilvási Simon, nemzetközi kapcsolatok referens, Globális kapcsolatok iroda, Antall József Tudásközpont

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!