Német egység 30 év távlatából

Német egység 30 év távlatából

A „Német egység 30 év távlatából” az Antall József Tudásközpont győri irodája által útnak indított programsorozat, a Külpolitikai Szalon első eseménye, apropóját pedig a német újraegyesítés harmincadik évfordulója adja. A beszélgetés során az újraegyesítés világszerte egyedülálló megvalósítását, Kelet- és Nyugat-Németország egységének jelenét, illetve az ezzel kapcsolatos és a közbeszédet is nagyban tematizáló ellentmondásokat és kihívásokat tárgyaljuk, továbbá röviden kitérünk Németország elmúlt 30 évben betöltött meghatározó szerepére Közép-Európa, kiemelten Győr és térsége fejlődésében.

Az esemény támogatója a Konrad-Adenauer-Stiftung.

A beszélgetés résztvevői:
Prőhle Gergely, igazgató, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézet;
Dr. Bauer Bence, projektkoordinátor, Konrad-Adenauer-Stiftung Magyarországi Irodája;
Dr. Fekete Dávid, adjunktus, Széchenyi István Egyetem Regionális - Tudományi és Közpolitikai Tanszék
Moderátor: Kocsev Bence, irodavezető, Antall József Tudásközpont Győri iroda

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!