Talent Academy: Kiemelkedően sikeres fiatalok

Talent Academy: Kiemelkedően sikeres fiatalok

#diplomácia

Terjedelem: 60 perc

Érdekel a diplomácia? Szívesen tanulnál tovább nemzetközi tanulmányok szakon? „Kiemelkedően sikeres fiatalok” című sorozatunk 2. webinarján a nemzetközi tanulmányok szak, valamint a diplomácia, mint szakterület kerül fókuszba, vendégünk pedig Ladányi Ármin, aki a pályaválasztás kérdéseiről, illetve az egyetemi évek alatti gyakornoki és ösztöndíj lehetőségekről mesél nektek. 

Mit kell tudni Árminról?
Ladányi Ármin, jelenleg a Youth Business Group egyetemi diákszervezeteket működtető egyesület külső kapcsolatok vezetője. A 2017-ben alapított nemzetközi szervezet már 1000 fős ifjúságot köt össze több tudományterületen. Ármin a Budapesti Corvinus Egyetemen, Nemzetközi Tanulmányok szakon szerezte első diplomáját, majd a Corvinuson folytatva Közgazdálkodás és Közpolitika mesterszak hallgatóvá vált. Nemzetközi tapasztalatot egy éves franciaországi tanulmányai során, a Sciences Po Egyetemen szerzett és jelenleg is készül Washington DC-be a Hungary Foundation Széll Kálmán ösztöndíjával. A tanulmányok és a szakmai előrehaladás mellett a közösség és az aktív állampolgárság gyakorlása is fontos szerepet játszik Ármin életében: 2016-ben társaival megalapította a House of European Affairs and Diplomacy, Európai Uniós diplomáciával foglalkozó diákszervezetet, mely mára több, mint 100 fővel két egyetemen is működik. Ennek köszönhetően meghatározó alakítója volt több az Európai Parlament ,,Szavazni fogok” és ,,Európáért” kampányainak és egy 15 országban véghezvitt Schuman 70 kezdeményezésnek.

Regisztrálj és fizess elő, hogy hozzáférhess az általunk kínált összes tartalomhoz!

Kíváncsi vagy a kutatóink által írt legfrissebb anyagokra? Szeretnéd elsőként elolvasni az elemzéseket? Akkor regisztrálj most!

Szeretnél egy olyan platform előfizetője lenni, ahol minden tudást megtalálsz egy helyen? Ahol nem csak mélyelemzések, de exkluzív online rendezvények anyagaiba is bepillantást nyerhetsz? Akkor ne habozz, vásárold meg kedvezményes áron elérhető előfizetési csomagjaink egyikét!