A regisztrációról és előfizetésekről

Regisztráció
A Digitális Tudástárban fellelhető fizetős tartalmak kizárólag előfizetés ellenében tekinthetőek meg. Az előfizetéshez regisztráció szükséges, amely egyszerűen elvégezhető a Tudástár oldalán - néhány alapadat megadásával és pár kattintással már el is érhető a személyre szabott profil.
A regisztráció a fiók aktiválásával erősíthető meg, amely a regisztrációban megadott email címre küldött levelünkön keresztül végezhető el. Amennyiben levelünk nem érkezik meg, kérjük ellenőrizd a SPAM mappádat. Ha itt sem találsz ilyen jellegű emailt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a digitalistudastar@ajtk.hu címen keresztül.
A bejelentkezés után a képernyő jobb felső sarkában megjelenő nevedre kattintva választhatsz az elérhető előfizetések közül.

Előfizetés
A Digitális Tudástáron keresztül jelenleg kétfajta előfizetés érhető el (negyedéves és éves), melyek aktuális árairól, valamint az időszakos promóciókról a profilnevedre kattintva tájékozódhatsz.
Miért érdemes előfizetned? Mert minden tudást megtalálsz egy helyen! Előfizetéseddel olyan prémium tartalmakhoz férhetsz hozzá, amelyek egy-egy külpolitikai téma mélyebb megértésének elősegítését szolgálják a téma legkiválóbb szakértőinek közreműködésével vagy olyan exkluzív konferenciák online anyagaiba nyerhetsz betekintést, amelyek csak egy szűk réteg vagy jegy megvásárlása ellenében érhetőek el mások számára!

Számlázás és fizetés
Ha sikerült kiválasztani a számodra legkedvezőbb előfizetést, akkor kattintás után arra kérünk, hogy add meg számlázási adataid. Amennyiben cég képviseletében fizetnél elő, kérjük ne felejtsd el megadni adószámodat! Az előfizetést bankkártyával vagy PayPal-on keresztül egyenlítheted ki. Az automatikus átutalással történő fizetési mód még nem elérhető, hamarosan ezzel a fizetési móddal is kiegészítjük szolgáltatásunkat.
Az előfizetési szolgáltatásról kiállított számlát emailben is elküldjük számodra, de a profilodon belül a vásárlási előzmények menüpont alatt is megtalálhatod.

Kellemes olvasást kívánunk!
A Digitális Tudástár csapata